d

Profil podjetja

2023-08-11 11:17

Profil podjetja

Company Profile

Podjetje Luoyang Fanrong Aluminium Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2022 in se ukvarja predvsem s taljenjem in valjanjem barvnih kovin. Podjetje ima registrirani kapital 5 milijonov RMB in se nahaja v industrijskem parku Weiran, mesto Gaolong, okrožje Yanshi, mesto Luoyang, provinca Henan, Kitajska. Z napredno proizvodno opremo in tehnologijo ter izkušeno in specializirano ekipo podjetje v glavnem proizvaja aluminijaste diske, aluminijaste plošče in aluminijaste tuljave, ki se pogosto uporabljajo v panogah, kot so elektronika, proizvodnja strojev, avtomobili, vesoljska industrija in kalupi.

 

Podjetje se vedno drži načela kakovosti na prvem mestu in kupca. S strogim sistemom nadzora kakovosti zagotavljamo stabilnost in zanesljivost naših izdelkov. Imamo celovit sistem poprodajnih storitev, ki našim strankam zagotavlja pravočasno tehnično podporo in rešitve.

 

Luoyang Fanrong Aluminium Co., Ltd. vedno podpira koncept poštenega delovanja in si je pridobil zaupanje in podporo naših strank z visokokakovostnimi izdelki in storitvami. Še naprej si bomo prizadevali krepiti svojo konkurenčnost in vpliv ter ustvarjati večjo vrednost za naše stranke.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.