d

novice.

Zgodovina razvoja aluminijaste pločevine

Razvoj aluminijaste pločevine sega v začetek 19. stoletja, ko so aluminij prvič odkrili kot kovino. Vendar pa je takrat aluminij veljal za plemenito kovino zaradi pomanjkanja in visokih proizvodnih stroškov. Uporabljali so ga predvsem za okrasne namene, kot so nakit in okraski. V poznem 19. stoletju sta napredek v tehnologiji in odkritje novih metod ekstrakcije aluminija povzročila znatno znižanje proizvodnih stroškov. To je naredilo aluminij bolj dostopen in cenovno dostopen, kar je vodilo v njegovo večjo uporabo v različnih panogah.

2023/08/15
VEč BRATI
Predstavitev izdelka: aluminijasti disk

Aluminijasta plošča, znana tudi kot aluminijasta okrogla plošča ali aluminijasta krožna plošča, je ploščat aluminijast izdelek okrogle oblike. Običajno se uporablja v različnih industrijah za proizvodne, gradbene in dekorativne namene. Plošča je izdelana z rezanjem ali vtiskovanjem aluminijastih plošč v želeno krožno obliko.

2023/08/17
VEč BRATI
Predstavitev izdelka: Aluminijasta tuljava

Aluminijasta tuljava je vsestranski in široko uporabljen material v različnih panogah. To je ravno valjan aluminijast izdelek, ki se običajno uporablja za namene proizvodnje, gradnje in pakiranja. Tuljava je izdelana s kontinuiranim ulivanjem in valjanjem aluminijastih ingotov na želeno debelino in širino.

2023/08/18
VEč BRATI
Profil podjetja

Luoyang Fanrong Aluminium Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2022 in se ukvarja predvsem s taljenjem in valjanjem barvnih kovin. Podjetje ima registrirani kapital 5 milijonov RMB in se nahaja v industrijskem parku Weiran, mesto Gaolong, okrožje Yanshi, mesto Luoyang, provinca Henan, Kitajska. Z napredno proizvodno opremo in tehnologijo ter izkušeno in specializirano ekipo podjetje v glavnem proizvaja aluminijaste diske, aluminijaste plošče in aluminijaste tuljave, ki se pogosto uporabljajo v panogah, kot so elektronika, proizvodnja strojev, avtomobili, vesoljska industrija in kalupi.

2023/08/11
VEč BRATI
Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.